16 | 04 | 2024

4 листопада 2010 відбувся офіційний запуск нової серії модульного обладнання Acti 9 торгової марки Schneider Electric.

 

У Києві (у готелі «Прем'єр Палас»), в рамках масштабної презентації, що зібрала понад 300 керівників і технічних фахівців провідних підприємств з усієї України, компанія «Шнейдер Електрик Україна» представила нову серію модульного обладнання Acti 9.

 

 

 

Гостей привітав Віце-президент Schneider Electric по країнах СНД, пан Л. Маркотан.

 

У on-line виступі він зазначив стратегічну важливість даного запуску для Schneider Electric, оскільки система Acti 9 акумулює досвід 5-ти поколінь модульного обладнання, виробленого компанією Schneider Electric протягом останніх 40 років, і реалізує 21 запатентоване ноу-хау. Інвестиції в розробку і запуск виробництва нового обладнання склали ? 300 млн.

 

Про особливості інноваційної серії Acti 9 розповів менеджер по продукції низької напруги компанії «Шнейдер Електрик Україна» Володимир Баня.

У своїй презентації він підкреслив, що Acti 9 - це сама надійна, ефективна і проста в експлуатації модульна система для кінцевого розподілу електроенергії у будинках і на промислових об'єктах.
 
Acti 9 представляє собою гнучку та відкриту систему, спроектовану за принципом «все в одному» і здатну обмінюватися даними з будь-якою системою управління будівлею.

Модульна система Acti 9 може бути легко змінена і адаптована в залежності від нових правил і технічних вимог, що пред'являються до побудови електроустановок.

 

 

Після офіційної частини гості спілкувалися в невимушеній обстановці, обговорювали переваги нової серії Acti 9, пробували вишукані частування.

 
З особливим цікавленням присутні вивчали особливості обладнання Acti 9, представлені на тривимірному (3D) голографічному відео дисплеї Dreamoc.

 


 

Каталог Acti 9

Брошура

Застосування

Відеоролик

Центр промислової компетенції

Зараз на сайті

На сайті один гість та відсутні користувачі